werken

bij

ons

concept

Ons concept is anders dan anders - je wordt namelijk je eigen baas in onze community. Verantwoordelijk voor je eigen succes en de vrijheid om te doen wat jij wilt. Op vakantie voor 3 maanden? Projecten doen die jij wilt doen? Het kan! Waar je bij grote kantoren onder aan de ladder begint met een prima maandsalaris, is bij ons iedereen gelijk en wordt je deel van een community waar iedereens impact van waarde is voor de groei van Proudfitters.

Met uitdagende projecten, bieden wij een uurloon waar je recht op hebt. Daarnaast investeren we in Proudschool, een leerschool waar ontwikkeling en netwerk centraal staan. Kantoorruimte, administratie en uitdagend werk wordt door ons geregeld - geen zorgen dus! Bij Proudfitters bieden wij de voordelen van een corporate, maar de vrijheid en flexibiliteit van je eigen baas zijn. It's your show!

DE extra's

PROUDSCHOOL

De school focust zich op ontwikkeling, kennis-overdracht en uitdaging zowel persoonlijk als voor Proudfitters algemeen. Elke vrijdag vindt het plaats op ons gezellige kantoor. In de ochtend komen de Proudfitters bijeen om ervaringen van hoogte- tot aan dieptepunten van de week uit te wisselen. Na lunch volgt de workshop of training van ons of onze partners. Deze partners verschillen van succesvolle start-ups die een inspiratie sessie geven tot aan een corporate die een design thinking workshop organiseert. De workshops en training zijn toegankelijk voor alle partners, zorgorganisaties en Proudfitters die deel uit maken van het eco-systeem. Natuurlijk sluiten we de week met een gezellige vrijdag middag borrel.

vacatures

Contact

H.J.E. Wenckebachweg 144

1096 AS​​, Amsterdam

Tel: +31620504450​

Mail: info@proudfitters.nl

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Proudfitters onderdeel van Proudfits | KVK 74789104 | NL860027041B01 | Algemene voorwaarden