Search

Wallet-tracker op een rollator

De digitale revolutie heeft de wereld waarin we nu leven fundamenteel veranderd. Technologische innovaties hebben van het onmogelijke het mogelijke gemaakt en een nieuwe omgeving gecreëerd waar de ‘oude regels’ niet meer gelden. Innovaties breken grenzen en creëren nieuwe mogelijkheden voor verbetering, voor ons en de wereld om ons heen.Ook in de zorg is innovatie een hot topic: technologische ontwikkelingen binnen de zorg zijn misschien wel de meest vooruitstrevende. Hoewel de term eHealth al een aantal jaar rondgaat en innovatie steeds hoger op de agenda komt, blijft de grootschalige implementatie uit.


Steeds meer zorg innovaties verschijnen op de ouderen markt die het werk van een zorgverlener ondersteunt of het leven van ouderen prettiger maakt. Maar welke is nou echt van waarde-toevoegend en werkt in de praktijk goed? Zorgverleners zijn ontzettend druk en besteden hun tijd bovendien veel liever aan patiëntenzorg dan aan veranderprocessen voor innovaties. Daarnaast zijn veel innovaties nog in de pilot fase, wat veel tijd en energie kost.


In de commerciële sector zijn innovatieve en technologische oplossingen al lang genesteld. Oplossingen puur gericht op de klant; intuïtief, snel, betaalbaar en waarde-toevoegend. Ben je dat niet? Dan red je het niet lang in deze markt. Waarom worden deze oplossingen niet tot weinig ingezet in de zorg-sector? Oplossingen zonder de 'zorg-label' zijn vaak vele male goedkoper, gebruiksvriendelijker en de kinderziektes zijn er meestal wel uit. Zou het komen omdat essentiele zorg-elementen ontbreken of omdat het niet duidelijk is wat er in de markt allemaal is?


Naar aanleiding hiervan, introduceren wij de #innovationchallenge! Wij dagen je uit om de meest creatiefste ideeën te bedenken om commerciële oplossingen in de ouderenzorg in te zetten. Denk aan Tile-trackers op een rollator, Google-home in de woonkamer - hoe gekker hoe beter!


Zet zie hieronder als comment of stuur ze op naar info@proudfitters.nl en wij nemen contact met je op!


#ehealth #ouderenzorg #innovatie #commercieel #innovationchallenge65 views0 comments

Recent Posts

See All
Contact

H.J.E. Wenckebachweg 144

1096 AS​​, Amsterdam

Tel: +31620504450​

Mail: info@proudfitters.nl

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Proudfitters onderdeel van Proudfits | KVK 74789104 | NL860027041B01 | Algemene voorwaarden