proudschool

Sharing

is caring

Het eco-systeem van zorgorganisaties, partners en Proudfitters wordt samengebracht in Proudschool. De school focust zich op ontwikkeling, kennis-overdracht en uitdaging. Doel is om verschillende inzichten en ervaringen te gebruiken om tot nieuwe ideeen of uitvoeringen te komen.

Gedurende het gehele traject krijgt iedereen toegang tot Proudschool, waar verschillende trainingen en workshops worden gefaciliteerd door ons en onze partners. Deze partners komen uit verschillen van succesvolle start-ups die een inspiratie sessie geven tot aan een corporate die een design thinking workshop organiseert. Elke vrijdag vindt Proudschool op plaats met afsluitend een borrel. De locatie kan varieren afhankelijk van het onderwerp of partner. Ook is er een online deelplatform waarop 24/7 gecommuniceerd en gedeeld kan worden.

partners

We zien veel netwerken binnen de zorg tussen zorgorganisaties, maar wij willen het anders doen. Onze partners​ zijn commerciële organisaties uit verschillende sectoren. We zien dat oplossingen in andere sectoren (bv. retail of energie) heel goed inzetbaar zijn in de zorg en het wiel niet opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Daarnaast kan een commerciële invalshoek bijdragen aan het optimaliseren van bepaalde innovaties.

Ons partnernetwerk zorgt voor een groot deel van de invulling van Proudschool met workshops in hun expertise gebied. Daarnaast kunnen ze ook verschillende oplossingen leveren, wat het implementatie proces efficiënt maakt.